Torek, 13 april 2021
Iskanje

Vandali poškodovali vseh šest kamnitih klopi

Nasilno dejanje pri bazovskem kalu

13. nov. 2020 | 18:11
Dark Theme

Človekova neumnost je včasih osupljiva. Vandalska dejanja pa predstavljajo klasičen primer, ki to ugotovitev potrjuje. Neznanci so se najverjetneje v noči na petek nasilno znesli nad lepimi kamnitimi klopmi, ki obdajajo bazovski kal in ponujajo njegovim obiskovalcem udobno mesto za počitek in mirno uživanje v naravi, ob priljubljenem kraškem vodnem viru in otroških igralih.

Domačini so danes zaprepadeno opazovali nastalo škodo. Nekdo je v nočnih urah s težkim orodjem, po vsej verjetnosti z macolo ali s čim podobnim, udaril po čisto vseh kamnitih klopeh in jih poškodoval. Od tega ni imel verjetno nobene koristi, škoda pa je precejšnja. Vandal (ali vandali) je namreč hudo poškodoval vseh šest klopi.

Zemljišče je jusarsko. Predstavniki bazovskega jusa se bodo jutri obrnili na karabinjerje in prijavili dogodek, ki je močno vznejevoljil vaško skupnost.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo