Torek, 15 junij 2021
Iskanje

Vozniškega dovoljenja ni nikoli pridobil

Policisti so moškega ovadili in oglobili, motor pa zasegli

15. may. 2021 | 11:36
Dark Theme

Policisti iz Nabrežine so prestregli moškega, ki je vozil motor brez vozniškega dovoljenja, ne da bi ga sploh kdaj pridobil. Ustavili so ga med rednim nadzorovanjem cest, medtem ko je prevažal še enega potnika. 23-letni H.N. jim je pokazal dokumente, prometno dovoljenje z ravnokar spremenjenimi podatki lastnika in romunsko vozniško dovoljenje. Zaradi nekaterih neskladnosti so policisti kontrolo poglobili. Odkrili so, da je šlo za lažni dokument in da vozniškega dovoljenja motorist sploh ni nikoli pridobil. Ugotovili pa so tudi, da so ga leta 2019 zaradi istega razloga že ustavili in oglobili tržaški lokalni policisti. Policisti so moškega oglobili in ga ovadili, zaradi ponovitve kaznivega dejanja pa so motor dokončno zasegli.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali soglašate s tistimi, ki trdijo, da bi morali imeti cepljeni proti covidu-19 vrsto ugodnosti, kot so, denimo, brezpogojna druženja, potovanja brez obveznega brisa, odprava zaščitnih mask?

7. jun. 2021 | 17:04
Da
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo