Torek, 14 julij 2020
Iskanje

Vrača se Raz\seljeni, niz dogodkov o migracijah

Program je danes predstavila soustanoviteljica in umetniška vodja festivala Sabrina Morena

Trst |
27. sep. 2019 | 17:34
Dark Theme

Festival Raz\seljeni, ki ponuja raznovrstne dogodke na temo migracij, letos praznuje dvajset let. »Sem kar malo ganjena,« je na predstavitvi niza dogodkov, ki se bodo vrstili od 1. oktobra pa vse do polovice januarja, povedala soustanoviteljica in umetniška vodja festivala Sabrina Morena. Ob njej sta na predstavitvi niza dogodkov spregovorila še predsednik gledališča Miela Miloš Budin in Breda Pahor, predsednica Slovenskega stalnega gledališča, ki s festivalom Raz\seljeni sodeluje že vse od ustanovitve.

Vrača se Raz\seljeni, niz dogodkov o migracijah

Začetek bo v znamenju fotografije: Monika Bulaj bo z reportažnim performansom Trije rokopisi v torek ob 19.30 v gledališču Miela s kombinacijo besed in slik gledalce popeljala po sledeh svilne poti, na kateri se različne kulture in verstva prepletajo med seboj. »Predstaviti sem želela nekakšen atlas ogroženih manjšin,« je včeraj povedala poljska fotografinja.

Celoten program festivala je na voljo tukaj.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo