Nedelja, 31 maj 2020
Iskanje

Vulkani treh celin drevi v Bazovici

Kamčatka, Lanzarote, Reunion: Dario Gasparo bo predstavil naravoslovne posebnosti teh skrajnih okolij v Indijskem, Tihem in Atlantskem oceanu

31. jan. 2020 | 12:43
Dark Theme

V Naravoslovnem didaktičnem centru v Bazovici (Bazovica št. 224, telefon 0403773677) bo drevi (petek) ob 18.00 potekala konferenca s projekcijami, kjer bo protagonist vulkanski svet. Dario Gasparo, tržaški biolog in ustvarjalec videoposnetkov, strasten popotnik, popularizator in avtor knjig ter znanstvenih publikacij o naravi in ​​ravnanju z okoljem, že štirideset let z navdušenjem širi naravoslovno tematiko med občinstvo, ki ga zanima dinamika ekosistemov. Rojen kot fotograf, je postopoma pristopil h kratkometražnemu filmu, kjer je pripravljal potopisna poročila in znanstvene videoposnetke, zlasti v didaktične namene, saj je po poklicu profesor matematike in naravoslovja. V zadnjem letu je imel možnost, da se je udeležil trekinga po vulkanih treh celin. Tema večera je natančni prikaz naravoslovnih posebnosti teh skrajnih okolij v Indijskem, Tihem in Atlantskem oceanu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo