Četrtek, 24 oktober 2019
Iskanje

Z ukradenim skuterjem bežala pred lokalno policijo

Voznika so aretirali, sopotnik je zbežal proti Banom

Trst |
15. jun. 2019 | 15:09
Dark Theme

V preteklih dneh je patrulja lokalne policije v bližini obeliska na Opčinah opazila skuter, na katerem sta se voznik in sopotnik peljala brez čelade. Kljub temu, da so redarji jasno s stop tablico želeli ustaviti voznika, je ta pritisnil na plin in vozil naprej. Patrulja je vozilo ustavila šele v bližini kampa, vendar sta voznik in sopotnik zbežala v bližnji gozd.

Mestni redarji so se podali v tek za obema moškima. Enemu je uspelo zbežati v gozd proti Banom, enega pa so redarji ustavili. Pri prijetju so morali uporabiti prisilna sredstva, saj se je moški aktivno upiral. Na kraju je lokalna policija ugotovila, da gre za voznika skuterja. Ko se je končno umiril, so ga odpeljali na sedež lokalne policije v Ul. Revoltella, kjer so identificirali kršitelja. Ugotovili so, da gre za 24-letnega M.Z.D.M. z dolgo kartoteko prekrškov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo