Torek, 09 marec 2021
Iskanje

Začenja se obetaven Tržaški filmski festival

Spletne vstopnice naprodaj na festivalski spletni strani

Trst |
21. jan. 2021 | 11:38
Dark Theme

Underground bosankega režiserja Emirja Kusturice je film, ki bo drevi uvedel že 32. Tržaški filmski festival. Program festivala, ki bo letos (do 30. januarja) zaradi ukrepov za omejitev širjenja virusa potekal na spletu, je obetaven, postregel bo s številnimi filmi in koprodukcijami.

Celoten festival bo stekel preko spletne platforme mymovies.it, spletne vstopnice za ogled vseh filmov na festivalskem programu pa lahko kupite na spletni strani festivala. Najcenejši paket, s katerim si boste lahko ogledali vse filme ter dobili spletni katalog, stane slabih deset evrov, najdražji pa 199 evrov; ta vključuje prenočitev v hotelu s štirimi zvezdicami v sklopu 33. izvedbe festivala naslednje leto.

V zadnjih letih je ekipa festivala na nedeljo nudila jutranjo malico Cinebrunch, mesta so bila vsako leto zapolnjena. Letos se virusu navkljub tradiciji niso želeli odreči, zaradi česar so si v sodelovanju s kavarno San Marco zamislili malico s filmom na domu. Prigrizek lahko rezervirate do petka na telefonski številki 040 0641724.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kdaj sem zadnjič prečkal/a slovensko-italijansko mejo?

4. mar. 2021 | 17:12
Pred več kot enim letom
Pred približno šestimi meseci
V minulih dveh mesecih
V zadnjem tednu
Jo prečkam skoraj vsak dan iz službenih ali drugih razlogov
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo