Petek, 10 julij 2020
Iskanje

Zaradi strahu pred koronavirusom zagradila del avtobusa

Podjetje Trieste Trasporti se je distanciralo od tovrstnega ravnanja in voznico povabilo na razgovor

Trst |
26. feb. 2020 | 18:02
Dark Theme

Po poročanju TV-dnevnika deželnega omrežja Rai so potniki avtobusa linije št. 20 danes v Trstu naleteli na nenavaden prizor. Prednji del avtobusa, kjer se nahaja šoferska kabina, je bil nedostopen: voznica ga je namreč zagradila z rdečim trakom, na katerega je obesila obvestili. Z enim je potnike naprošala, naj ne stopajo v prednji del avtobusa, na drugem listu pa je bilo besedilo, s katerim je utemeljevala svoj ukrep. Razlog zanj je bila bojazen pred morebitno okužbo s koronavirusom: »Čeprav ne odprem prednjih vrat, nimam nič proti vam,« je napisala in trditev skušala omiliti s smeškom.

Glasnik podjetja za javni potniški prevoz Trieste Trasporti Michele Scozzai je pojasnil, da je šlo za povsem samoiniciativno ravnanje šoferke, ki ni v skladu z navodili podjetja, pri katerem so že udejanjili izredne ukrepe za preprečitev morebitnih okužb, saj so voznike opremili z maskami, sredstvi za razkuževanje rok in rokavicami. Svojeglavo voznico so povabili na razgovor.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo