Četrtek, 25 april 2024
Iskanje

Od petka pogrešajo 58-letnega Milana Božiča iz Dolenje Trebuše

5. maj. 2014 | 10:55
Dark Theme

Tudi v nedeljo se je nadaljevalo iskanje pogrešanega 58-letnega Milana Božiča iz Dolenje Trebuše (Občina Tolmin). Policisti Policijske postaje Tolmin so bili v petek obveščeni, da je od četrtka pogrešan 58-letni domačin iz Dolenje Trebuše. Pogrešani je po sedaj zbranih ugotovitvah policistov od doma odšel peš in je bil nazadnje viden na domačem naslovu. Policisti in številni sodelujoči so se osredotočili na iskanje pogrešanega na območju doline Hotenja v Dolenji Trebuši do Utrskega vrha. Sodelujoči v iskalni akciji so med drugim temeljito prečesali obrežje rek Idrijce (na območju Dolenje Trebuše in naselja Slap od Idrijci), Trebuščice in obrežje reke Hotejnke.
58-letni Milan Božič je visok okoli 175 cm, močnejše postave, sivih kratkih las, ima sivo brado in brke, rjave oči, v enem ušesu ima uhan. Oblečen je v modre jeans hlače, modro karirasto srajco in modro velur jopo ter obut v nizke rjave čevlje.
Policija zaproša vse, ki bi pogrešanega 58-letnega pogrešanega Milana Božiča opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da o tem obvestijo policiste Policijske postaje Tolmin, (Trg 1. maja 4, Gregorčičeva ulica 5, 5220 Tolmin, telefon; (05) 381 49 00, elektronski naslov: pp_tolmin.pung@policija.si ) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 oziroma ali anonimni telefon policije na številko 080 1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava