Nedelja, 28 april 2024
Iskanje

Masaže z »dodatkom«

7. jun. 2016 | 16:36
Dark Theme

Marca lanskega leta so policisti zaprli masažni salon v Gosposki (Carduccijevi) ulici v Gorici, kjer so mlade kitajske maserke poleg masaž ponujale tudi spolne usluge. Le nekaj mesecev kasneje so podoben salon odprli v Ulici Rabatta - na Rabatišču. Poimenovali so ga »You you« in na izložbo nalepili plakate s fotografijami brhkih maserk in s cenikom storitev. Tridesetminutna masaža je stala 30 evrov; za masažo hrbta je bilo treba odšteti samo dvajset evrov, za enourno tajsko masažo z oljem pa šestdeset evrov. Za sprostitev je bil na voljo tudi hidromasažni bazen - 60 evrov na uro, obiskovalci so se lahko namakali tudi v družbi mladih deklet.
Policisti so skupaj s finančni stražniki in pod koordinacijo goriškega javnega tožilstva ugotovili, da so kitajske maserke tudi v Ulici Rabatta ponujale strankam spolne usluge. Med masažo ali po njej so obiskovalca vprašale, ali želi kaj več; zatem so seveda zahtevale doplačilo, vendar dodatek k ceni je bil dokaj nizek, tako da se je zanj odločalo kar nekaj obiskovalcev. Ko so zbrali dovolj dokaznega gradiva, so policisti in finančni stražniki zasegli masažni salon; njegova upravitelja - moškega in žensko s kitajskim državljanstvom - so aretirali in ju ovadili zaradi izkoriščanja prostitucije. Kitajska državljana čakata na začetek sodnega postopka v hišnem priporu.
Ponudbo masažnega salona so promovirali tako na spletu kot v krajevnem časopisju; nonšalantno so v oglasih zapisali, da maserke ponujajo vroče »extra« usluge.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava