Četrtek, 17 januar 2019
Iskanje

Zagonetna smrt mladega Križana

1. nov. 2018 | 15:30
Dark Theme

Thea Cossutto, 35-letnega moškega iz Križa, so v sredo popoldne našli mrtvega. Njegovo truplo je ležalo v kletnih prostorih neke hiše v Gradišču. Kot nam je pojasnil poveljnik tamkajšnje karabinjerske postaje, je truplo odkril lastnik kleti, ki pa pokojnika ni poznal. Zakaj se je Theo nahajal v njegovi kleti in predvsem kateri so vzroki za njegovo smrt, bo skušala ugotoviti avtopsija, ki jo je odredilo goriško javno tožilstvo. Na truplu ni bilo vidnih znakov nasilja, odprte ostajajo vse možnosti, tudi nepričakovana slabost.
Theo Cossutta je izhajal iz slovenske družine iz Križa, kjer je tudi sedež njegovega gradbenega podjetja. Za njim se je izgubila vsaka sled v nedeljo; izginotje so prijavili njegovi starši, potem ko se zvečer ni vrnil domov. Zadnjič naj bi ga videli v nedeljo popoldne v Gradišču, nedaleč stran od kraja, kjer so kmalu po prijavi izginotja preiskovalci našli njegov avtomobil. In nedaleč od kleti, v kateri so ga v sredo našli mrtvega. Po prvih ocenah trupla, bi moški lahko umrl v nedeljo. Theo Cossutta bi 13. novembra dopolnil 36 let.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo