Petek, 27 november 2020
Iskanje

Petek, 27 novembra 2020

Nad jugovzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje z vetrovi južnih smeri suh in razmeroma topel zrak, po nižinah pa se ob šibkem vetru zadržuje hladen in vlažen zrak.

Na zahodu in v hribih bo pretežno jasno, na jugovzhodu, kjer bo možna nizka oblačnost bo spremenljivo. Dopoldne se bo v spodnji nižini lahko pojavljala megla.

Delno jasno bo z občasno povečano oblačnostjo. Po nižinah bo dopoldne še megleno. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter.

Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 6 do 12, na severovzhodu okoli 4 stopinj C.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Petek, 27 novembra 2020

Sobota, 28. novembra 2020

V nižinskem pasu in na obali bo pretežno oblačno vreme z možnim rosenjem, ki bo verjetnejši od večera. V Alpah bo jasno. V Predalpah bo več spremenljive oblačnosti proti predgorskemu pasu, v notranjosti pa bo v glavnem pretežno jasno. V nižinskem pasu se bo ponoči in zjutraj lahko pojavljala megla.

Jutri bo pretežno oblačno, predvsem na jugu bo občasno rahlo deževalo.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Sobota, 28. novembra 2020
$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za zajezitev pandemije covida-19 podpiram:

13. nov. 2020 | 17:03
Popolno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Delno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Nemoteno nadaljevanje gospodarskih dejavnosti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo