Četrtek, 24 september 2020
Iskanje

Četrtek, 24. septembra 2020

Dopoldne bo povsod po deželi prisotna spremenljiva oblačnost; občasne padavine niso povsem izključene. Od popoldneva bo oblačnost naraščala in padavine se bodo okrepile; vmes bodo tudi nevihte. Ob morju bo pihal jugo. V večernih urah bo možna kakšna nevihta, lahko tudi močna.

Danes bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno z nekaj dežja. Drugod bo deloma sončno s kakšno kratkotrajno ploho. Pihal bo jugozahodnik.

Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25 stopinj C.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Četrtek, 24. septembra 2020

Petek, 25. septembra 2020

Oblačno bo s padavinami, pojavljale se bodo tudi nevihte, padavine bodo v glavnem obilne. Verjetne bodo tudi močnejše nevihte z zelo obilnimi padavinami, zlasti na vzhodu. Ob morju in v visokogorju bo pihal okrepljen do prehodno močan južni do jugozahodni veter. Pozno zvečer se bo meja sneženja za kakšno uro spustila pod 2000 m.

V noči se bodo padavine na zahodu okrepile in se jutri razširile nad večji del Slovenije. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo južni veter, ob morju okrepljen jugo.

Vremenska napoved Hidrometeorološkega zavoda Republike Slovenije in deželne meteorološke opazovalnice ARPA OSMER

Petek, 25. septembra 2020
$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo