Četrtek, 13 december 2018
Iskanje

Iz gorečega avtomobila rešili le prtljago

1. okt. 2018 | 16:22
Dark Theme

V soboto nekaj minut pred deseto uro so primorsko avtocesto zaprli zaradi gorečega avtomobila. Šlo je za petčlansko nemško družino, poročajo Primorske novice, ki se je s svojim beemvejem karavan vračala s počitnic v hrvaški Istri. Med vožnjo od viadukta Črni Kal proti predoru Kastelec se jim je začelo izpod pokrova motorja močno kaditi, vendar so vseeno zapeljali v predor in iz njega. Približno dva kilometra od predora proti Kozini pa so spoznali, da ne bo šlo več daleč, zato je 49-letni voznik avto ustavil.
Iz avta so rešili vso prtljago in druge predmete, nato pa so se umaknili na varno in nekaj minut do prihoda gasilcev le nemočno opazovali, kako plameni požirajo avto. Na kraj so prvi prihiteli gasilci koprske brigade, ki so požar pogasili v nekaj minutah, vendar je bilo za nemški avto takrat že prepozno. Kmalu za njimi so na pomoč prihiteli tudi gasilci iz Materije. Skupno je prihitelo na pomoč šest gasilcev koprske brigade in osem matarskega društva.
Nihče od petih potnikov v avtu ni bil poškodovan, zaradi gašenja pa je bila avtocesta proti Kozini nekaj časa popolnoma zaprta.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo