Nedelja, 24 marec 2019
Iskanje

Melania nima dvojnice

Njena tiskovna zastopnica je govorice označila za sramotne

ZDA |
14. mar. 2019 | 13:26
Dark Theme

V ZDA in tudi po svetu so se v zadnjem času spet okrepile teorije zarote, da ima prva dama ZDA Melania Trump dvojnico, ki jo predsednik Donald Trump uporablja za občasno nastopanje v javnosti. Tiskovna predstavnica Trumpove Stephanie Grisham je govorice označila za sramotne. Ameriški komiki že leta zbijajo šale na račun tega, da zakon Trumpovih morda ni najbolj srečen. Odkritje krtovih lukenj na trati Bele hiše so na primer pripisali ponesrečenim poskusom Melanie Trump, da skoplje rov do svobode.

Teorije zarote nikoli ne počivajo in v zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba o tem, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump. Nazadnje med obiskom žrtev tornadov v Alabami, ki jim je Trump delil podpisana Sveta pisma. S tem so se pozabavale tudi gospe, ki skupaj vodijo oddajo televizije ABC The View in razpravljajo o tekočih zadevah. Joy Behar je modrovala, da ženska poleg Trumpa v Alabami ni Melania, ker je menda nižje rasti kot original in tudi obraz naj bi bil malce drugače izoblikovan.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Dijaki na slovenskih šolah v Italiji bodo pisali tudi pisno nalogo iz italijanščine:

7. mar. 2019 | 8:00
Ni prav
Prav je, saj smo na dvojezičnem območju
Prav bi bilo, ko bi se tudi na italijanskih šolah učili slovensko
Morda ni prav, je pa priložnost, da pridobijo potrdilo o poznavanju dveh jezikov
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo