Sreda, 23 september 2020
Iskanje

Uradno odpovedali VN Francije

Predsednik F1 Chase Carey bolj optimističen glede nadaljevanja sezone

27. apr. 2020 | 12:11
Dark Theme

Francoski organizatorji so zaradi pandemije koronavirusa uradno odpovedali VN Francije v formuli 1, ki je bila na sporedu 28. junija na dirkališču Paul-Ricard. Prva dirka na koledarju formule ena je tako VN Avstrije 5. julija, francoska velika nagrada pa je postala deseta odpovedana dirka v letošnji sezoni.

Predsednik F1 Chase Carey je danes dejal, da je zdaj že bolj optimističen glede začetka nove sezone poleti v Evropi z dirko v Avstriji 5. julija. Cilj je julija, avgusta in v začetku septembra dirkati v Evropi, s tem da bi bila prva dirka v Avstriji prvi vikend v juliju, je menil. Septembra, oktobra in novembra pa bi dirkali v Evraziji, Aziji in Ameriki ter sklenili sezono v Perzijskem zalivu z dirko v Bahrajnu pred tradicionalnim zaključkom v Abu Dabiju. Chase Carey je še dodal, da bodo prve dirke potekale brez gledalcev na tribunah. Nov koledar bodo sicer predstavili v začetku maja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo