Sreda, 24 april 2024
Iskanje

Poskus vloma v Trebčah

6. avg. 2018 | 18:14
Dark Theme

Po Opčinah in Bazovici, so bile v soboto ponoči na vrsti Trebče. Neznani storilci so izkoristili nočne ure in poskusili vdreti v kar tri hiše, ki se nahajajo na koncu vasi v smeri proti Padričam. Uporabili smo množino in zapisali, da je šlo za vlomilce, dejansko pa ne vemo, koliko je bilo nepridipravov na delu.
Od Trebencev, ki živijo na tem koncu vasi, namreč smo izvedeli le nekaj skopih informacij, pa tudi policija, ki se je tja pripeljala in vodi preiskavo, nam ni bila v veliko pomoč.

Kakorkoli, kaže, da nepridipravi niso imeli veliko sreče. V hiši, kjer že nekaj časa nihče ne živi, jim podvig ni uspel, saj jih je prestregla soseda, ki je opazila, da se nekdo sumljivo potika okrog hiše; vlomilci so se prestrašili in nemudoma zbežali, ne da bi si karkoli prilastili. Poskus vloma mu je spodletel tudi drugič, saj se je v drugi hiši ob njegovem prvem dotiku sprožil alarm. Kako je bilo v tretji hiši, nismo izvedeli, saj kaže, da lastniki niso domačini, tako da novice niso prikapljale v soseščino.

Več v današnji tiskani izdaji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava