Četrtek, 21 februar 2019
Iskanje

Skrivnostni umor v obmorskem molku

10. sep. 2018 | 16:13
Dark Theme

Med Miljami in Devinom je letos poleti iz filmskih potreb na svet pokukala nova obalna vas, Castel Marciano, v kateri pride do skrivnostnega umora šestnajstletne Laure. Dogodek, ki ga preiskujeta detektivka Luisa in namestnik kvestorja Andrea, bo razkril marsikatere vaške skrivnosti in osvetlil duše na videz čisto preprostih in brezskrbnih krajanov. »Potrebovali smo morje in nekoliko zakoten, a nadvse očarljiv kraj in Trst, pravzaprav naselja okrog njega, so bila idealna za ,« je priznal Pier Belloni, ki je za podjetje Mediaset podpisal režijo filmske nadaljevanke v osmih delih Il silenzio dell'acqua, v katerem nastopata v glavnih vlogah italijanska igralca Ambra Angiolini in Giorgio Pasotti.

O tišini morja in molku človekove duše, ki jo razganjajo strasti in tegobe, so spregovorili protagonisti, ki jih bo morda že prihodnjo spomlad mogoče gledati na televizijski mreži Canala 5.

Več v jutrišnji (torkovi) tiskani izdaji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo