Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

Starodobniki na Tržaškem

Klub Venti all’Ora je v sodelovanju s tržaško občino priredil vsakoletno dirko Trieste Opicina Historic in turistično vožnjo Touring

Trst |
2. apr. 2022 | 18:45
Dark Theme

Kljub temu, da jim je muhasto vreme narekovalo težke pogoje, so se vozniki s svojimi starodobnimi lepotci v polnem številu v soboto, 2. aprila, udeležili prvega dne zgodovinske dirke Trst-Opčine Trieste Opicina Historic in turistične vožnje Touring.

Največjo pozornost je pritegnil Triumph TR3 iz leta 1956. Italijanski udeleženci so večinoma ljubitelji vozil iz prve polovice preteklega stoletja, petdesetih in šestdesetih let, s slovensko tablico pa je letos iz Ljubljane na Veliki trg privozil MG iz leta 1968, medtem ko ni bilo hrvaških gostov.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo