Četrtek, 26 maj 2022
Iskanje

Ženski pevski zbor Kombinat v Parizu

16. jun. 2018 | 12:13
Dark Theme

Ženski pevski zbor Kombinat se s kitaristom Robertom Slaničem, kontrabasistom Boštjanom Benčičem in harmonikarjem Jarijem Jarcem mudi v Parizu, kjer bodo pod vodstvom dirigentke Mateje Mavri nastopili v sklopu projekta Freiraum. Tekom dneva bodo muzicirali po pariških ulicah, ob 19. uri pa nastopili na koncertu v atriju tamkajšnjega Goethe Instituta. Organizatorji dogodka iz pariškega Goethe Instituta, so napisali, da se »pevke in glasbeniki krčenju in oženju svobode mentalnega in fizičnega prostora svobode zoperstavljajo s pesmimi upora z vsega sveta«. Kako te pesmi na ulicah Pariza zvenijo 50 let po znamenitem letu 1968, pa se bodo Parižani lahko prepričali na lastne oči.
Ženski pevski zbor Kombinat, ustanovljen na Dan upora proti okupatorju, 27. aprila 2008, letos praznuje 10. obletnico delovanja. Večkrat je nastopil tudi s TPPZ Pinka Tomažiča, s katerim goji tesne vezi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo