Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Mladeniča v komi zaradi droge

Fant in dekle naj bi zaužila kokain, amfetamin, ekstazi in kanabis

16. avg. 2021 | 13:01
Dark Theme

V Pordenonu sta danes ponoči 21- in 25-letna dekle in fant padla v komo zaradi zaužitja prevelike količine prepovedanih drog. Po prvih podatkih, ki so jih zbrali policisti, je skupina mladih velikošmarenski dan preživela na Piancavallu, okoli 22. ure pa naj bi se vrnila v Pordenon. Okoli 1. ure ponoči se je slabo počutilo dekle, prijatelji so na pomoč poklicali reševalce službe 118. Reševalci še niso oskrbeli dekleta, ko je na parkirišču bolnišnice v komo padel še en fant, ki je prav tako pretiraval z uživanjem mamil. Fant in punca se zdravita na intenzivni negi v pordenonski bolnišnici, zaužila naj bi mešanico kokaina, ekstazija, amfetaminov in kanabisa. Dogodek preiskujejo policisti, ki so že zaslišali ostale člane skupine prijateljev.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo