Ponedeljek, 21 oktober 2019
Iskanje

Slovenija gladko izgubila

V Stožicah zmaga odbojkarjev Rusije s 3:0

18. sep. 2019 | 19:15
Dark Theme

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila zadnjo tekmo predtekmovalne skupine C evropskega prvenstva. V Ljubljani jo je s 3:0 (21, 21, 21) premagala Rusija, ki je tako zasedla prvo mesto v skupini.

Slovenci morajo zdaj čakati na zadnjo tekmo skupine med Turčijo in Finsko, po kateri bo znano, ali bodo zasedli drugo ali tretje mesto v skupini. Ne glede na rezultat te tekme je jasno, da se bosta Rusija in Slovenija v primeru uspeha spet med seboj pomerili v četrtfinalu.

Varovanci Alberta Giulianija proti Rusom niso imeli nikakršnih možnosti. V prvem nizu so se sicer dobro držali, a ko je bilo potrebno, so Rusi pokazali premoč. Blesteli so predvsem pri servisih, ki so jim omogočili dober blok, Slovenci pravih orožij proti temu niso imeli.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo