Četrtek, 17 januar 2019
Iskanje

Novo parkirišče v Ul.Pindemonte

5. nov. 2018 | 17:12
Dark Theme

Na koncu Ulice Pindemonte pri Bošketu sta si tržaški župan Roberto Dipiazza in pooblaščeni upravitelj družbe Saba Italia Carlo Tosti segla v roko: po dvajsetih letih pogovorov, čakanja in birokratskih zapletov so uradno odprli novo parkirišče za avtodome in vozila, ki stoji dejansko na strehi nakupovalnega centra Il Giulia. Od včerajšnjega dne imajo avtodomi tam na voljo 47 novih parkirnih mest - za te so predvideni mesečni abonmaji v znesku 30 evrov oz. letni za 360 evrov. K tem gre dodati še 59 brezplačnih t.i. »krožnih« parkirnih mest za avtomobile in 6 za motorje.
Parkirišče so začeli graditi oktobra lani in nared je bilo že julija, pa se je vse skupaj nekoliko zavleklo. Nova parkirna mesta bodo hkrati dopolnjevala tista znotraj nakupovalnega centra, ki ga ravnokar obnavljajo. Na območju, kjer bodo parkirani avtodomi in bo omejen z vhodno in izhodno rampo, bo nameščen videonadzor.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo