Sobota, 27 april 2024
Iskanje

Lov za drvečim audijem se je zaključil pri Bazovici

18. sep. 2018 | 15:13
Dark Theme

Sinoči ob so koprski policisti na relaciji Obrov-Golac opazili osebni avto audi, mariborskega registrskega območja. Voznik, ki na njihove znake ni ustavil, je zdrvel proti Kozini. Zasledovanje se je končalo na Tržaškem s trčenjem vozila, pišejo Primorske novice, iz katerega so voznik in še tri osebe zbežali, dve osebi - državljana Irana - pa so prijeli.
Voznik je peljal tako, da ga ni bilo mogoče prehiteti. Ves čas je vijugal po vozišču, prehiteval preko polne črte in ogrožal druge udeležence v prometu ter vozil tudi do 170 km/h. Policisti so skladno s sporazumom o čezmejnem sodelovanju z italijanskimi kolegi sledili vozilu prek Krvavega potoka v Italijo do Bazovice.
V ostrih ovinkih proti avtocesti za Trst pa je bežeči voznik izgubil nadzor nad avtom, zapeljal na levo izven vozišča ter z levim delom trčil v betonski varovalni stebriček. Kmalu zatem so na kraj prišli italijanski policisti, ki so prijeli dva potnika iz vozila, oba državljana Irana, medtem ko so voznik in še tri osebe zbežali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava