Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Piton prilezel iz školjke in ugriznil Tajca v penis

9. nov. 2018 | 11:40
Dark Theme

V straniščno školjko nekega stanovanja v tajski prestolnici Bangkok je prilezel trimetrski piton in 45-letnega moškega ugriznil v penis. Nesrečnika so pripeljali na zdravljenje v bližnjo bolnišnico, kjer je na moškosti dobil 15 šivov. Ni pa utrpel trajnih poškodb, lokalne medije povzema nemška tiskovna agencija dpa. »Čutil sem, da je nekaj ugriznilo moj penis. Ko sem zagledal kačo, sem jo nagonsko prijel z rokami, da bi me izpustila,« je povedal moški.
Priznal je še, da bi moral biti bolj previden. Kačo je namreč pred dvema mesecema videl že v drugi straniščni školjki iste hiše. »Nisem si mislil, da sta školjki povezani,« je pojasnil. Reševalci so kasneje ujeli trimetrsko kačo in jo izpustili nazaj v naravo.
Do podobne nesreče je prišlo že leta 2016, ko je prav tako trimetrski piton v penis ugriznil nekega drugega Tajca. Tudi ta ni utrpel trajnih posledic. Minulo leto so reševalci in gasilci v Bangkoku ujeli skoraj 35.000 kač, kar je dvakrat več kot pred štirimi leti. V tej prestolnici sicer opažajo večinoma pitone, ki niso strupeni.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo