Ponedeljek, 20 maj 2024
Iskanje

Corriere della Sera o reportaži Primorskega dnevnika

Italijanski vsedržavni dnevnik povzel poročanje o športnih stavah

Milan |
7. feb. 2019 | 11:55
Dark Theme

Italijanski vsedržavni dnevnik Corriere della Sera je danes posvetil skoraj celo stran (43) temi športnih stav na tekme košarkarskega deželnega prvenstva do 20 let. Avtor članka Roberto De Ponti navaja, da je možnost napovedovanja izidov dvobojev v navedeni mladinski ligi »razkril« Primorski dnevnik, ki je športnim stavam v preteklih tednih namenil več člankov.

Daljšo reportažo smo v Primorskem dnevniku prvič objavili v soboto, 26. januarja, raziskovalnemu delu smo nato dodali še dve poglavji: v sredo, 30. januarja, in v sredo, 6. februarja. V De Pontijevem prispevku je tudi omenjen primer Športnega združenja Dom iz Gorice, pri katerem so se iz Azije večkrat oglasili, da bi poizvedovali o izidu tekme Domovih mladincev. Na tekme košarkarskega deželnega prvenstva do 20 let ni mogoče staviti le v Furlaniji Julijski krajini, a tudi v drugih deželah po Italiji.

Današnji Corriere della Sera med drugim objavlja članek izpod peresa novinarja Primorskega dnevnika Alberta Voncine, ki je povzel prispevek o ogledovalcih športnih stavnic na tekmah v Trstu. Oba prispevka je Corriere della Sera objavil tudi na svoji spletni strani.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava