Torek, 28 januar 2020
Iskanje

Deček in deklica se še borita za življenje

Na Hvaru so v sredo prijeli lastnika in kapitana jadrnice

Hvar |
16. avg. 2019 | 16:05
Dark Theme

Življenje dečka in deklice, ki sta se v torek na jadrnici pri Hvaru zastrupila z ogljikovim monoksidom, je še vedno ogroženo, je danes sporočila zdravnica splitskega kliničnega centra Tanja Kovačević. Njuno stanje je stabilno, a je njuno življenje še vedno ogroženo, je povedala.

Petletni deček in 14-letna deklica sta še vedno v umetni komi. Zdravniki pa še ne vedo, kdaj bi ju lahko začeli buditi.

Otroka sta se v torek na jadrnici pri Hvaru zastrupila z ogljikovim monoksidom, ki je bil usoden za 57-letnega sicilskega menedžerja. Trije odrasli, ki so se prav tako zastrupili, pa so lahko že zapustili bolnišnico.

Na Hvaru so v sredo prijeli lastnika in kapitana jadrnice. Po navedbah policije obstaja utemeljen sum, da sta prejšnji teden na plovilo neustrezno vgradila bencinski agregat, ki se lahko uporablja le v odprtih prostorih. Prvotno so preiskovalci sumili, da je bila usodna zastrupitev s školjkami, saj je skupina v ponedeljek večerjala školjKe v eni izmed tamkajšnjih restavracij. Toksikološke analize pa so pokazale, da je bila zastrupitev posledica vdihavanja ogljikovega monoksida.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo