Sobota, 30 maj 2020
Iskanje

Italijanski državljan umrl na Hvaru

Usodna naj bi bila zastrupitev s školjkami

Hvar |
13. avg. 2019 | 15:55
Dark Theme

Na Hvaru so danes na jadrnici našli truplo italijanskega državljana, ki naj bi po prvih in neuradno potrjenih informacijah umrl zaradi zastrupitve s školjkami. Še pet oseb so zaradi slabega počutja prepeljali v splitsko bolnišnico, med njimi dva otroka, hrvaški mediji povzemajo informacije splitsko-dalmatinske policije.

Kapitan plovila je dopoldne zaprosil za vplutje v pristanišče, saj je bil na krovu mrtev moški. Ta je umrl še pred prihodom reševalcev. Otroka, stara štirinajst in osem let, ki sta v kritičnem stanju, so s helikopterjem prepeljali v splitsko bolnišnico, kasneje pa so tja zaradi slabega počutje prepeljali še tri odrasla. Po poročanju portala Dalmacija danas naj bi šlo za državljane Italije, očeta dveh otrok, ki sta v življenjski nevarnosti.

Družina je v ponedeljek v eni od restavracij na Hvaru večerjala školjke, zato so se njeni člani najverjetneje zastrupili, navaja portal Index.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo