Nedelja, 08 december 2019
Iskanje

Italijanski državljan umrl na Hvaru

Usodna naj bi bila zastrupitev s školjkami

Hvar |
13. avg. 2019 | 15:55
Dark Theme

Na Hvaru so danes na jadrnici našli truplo italijanskega državljana, ki naj bi po prvih in neuradno potrjenih informacijah umrl zaradi zastrupitve s školjkami. Še pet oseb so zaradi slabega počutja prepeljali v splitsko bolnišnico, med njimi dva otroka, hrvaški mediji povzemajo informacije splitsko-dalmatinske policije.

Kapitan plovila je dopoldne zaprosil za vplutje v pristanišče, saj je bil na krovu mrtev moški. Ta je umrl še pred prihodom reševalcev. Otroka, stara štirinajst in osem let, ki sta v kritičnem stanju, so s helikopterjem prepeljali v splitsko bolnišnico, kasneje pa so tja zaradi slabega počutje prepeljali še tri odrasla. Po poročanju portala Dalmacija danas naj bi šlo za državljane Italije, očeta dveh otrok, ki sta v življenjski nevarnosti.

Družina je v ponedeljek v eni od restavracij na Hvaru večerjala školjke, zato so se njeni člani najverjetneje zastrupili, navaja portal Index.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo