Sreda, 28 oktober 2020
Iskanje

Iz živalskega vrta umaknili papige, ki so preklinjale pred obiskovalci

Oskrbniki so menili, da se bodo kletvic odvadile

30. sep. 2020 | 12:05
Dark Theme

Iz živalskega vrta Lincolnshire v Angliji so umaknili pet papig, ker so preklinjale pred obiskovalci. Afriške sive papige, ki so jih v park sprejeli avgusta, so se že ob sprejetju predstavile z bogatim zakladom kletvic, toda oskrbniki so menili, da se bodo teh besed vendarle odvadile. Stvar pa ni šla po načrtih, kajti papige so še naprej preklinjale, da bi s tem dosegle odziv ali dogovor. Če so bili obiskovalci šokirani ali so se smejali, so samo nadaljevale s svojim obnašanjem.

Čeprav je bilo nekaterim obiskovalcem to zelo zabavno, so papige raje umaknili, saj ob koncih tedna živalski vrt obiščejo številni otroci.

Oskrbniki upajo, da se bodo v kolonijah naučile različnih besed, so pa tudi zaskrbljeni, da ne bi tudi ostale papige začele preklinjati. Eden od oskrbnikov je izrazil bojazen, da mu ne bi ostalo 250 preklinjajočih ptic, s katerimi ne bi vedeli, kaj narediti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo