Nedelja, 24 september 2023
Iskanje

Povsem nova in direktna rubrika!

Dobrodošli v @direktu!

FJK |
7. nov. 2019 | 17:51
Dark Theme

Spoštovane potnice in potniki Primorskega Airwaysa, naše letalo prvič pristaja na novi destinaciji iz naše nove ponudbe. Po sedmih letih smo se odločili za uresničitev spremembe. Prejšnja destinacija, Š.U.M., Šepet ulice Montecchi, je namreč preživljala nekaj zatišja, zato smo se odločili, dragi potniki, zvesti in občasni, da vam ponudimo letovanje v novem okolju. Dobrodošli v @direktu!

Bralke in bralci, seveda se ne nahajate na ljubljanskem letališču, prav tako Primorski Airways ni nov slovenski letalski prevoznik, temveč smo malo za šalo malo zares že s prvo številko zastavili sodobnješi, inovativnejši slog. @direktovi pristopi se bodo razlikovali od tistih v našem predhodniku, Šumu.

Nova stran za mlade bo predvsem neposredna! V svojih sestavkih bomo direktni, ne bomo se (preveč) izgubljali v besedah. Ob koncu prejšnje sezone smo namreč ugotovili, da se je mladinska stran preveč prilagajala ... svojemu imenu, dejansko je torej postala šepetanje! Prepričani smo, da se s šepetanjem ne pride daleč. Odslej boste z nami odpotovali daleč, in to v trenutku! Zato bodo tudi naše vsebine krajše, kot so v Primorskem dnevniku oz. kot so bile v Šumu. Tako boste lahko hitro izvedeli, o čem bo tekla beseda. Obenem pa bomo člankom dodali še ščepec kritike in cinizma – pri temah, ki bodo to zahtevale, bomo namreč iskali ravno dlako v jajcu ... in jo verjetno tudi našli! :)

Intervju s 17-letnim raperjem Matijo Okretičem - MOKO

Prav gotovo med vami ni človeka, ki še ni slišal za rap, glasbeni žanr, ki se je v sedemdesetih letih 20. stoletja razvil na newyorških ulicah pod okriljem kulture hip hopa. Eden izmed njegovih vidnejših predstavnikov v zamejstvu in na tržaškem je Matija Okretič – MOKA, sedemnajstletni raper iz Nabrežine, ki je v zadnjih mesecih s svojo pesmijo Ricordo zaslovel na Youtubu, saj je dosegel zavidljivih 18.000 ogledov. Za @Direkt je odgovoril na nekaj vprašanj in navrgel nekaj zanimivosti o tem glasbenem fenomenu.

V jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava