Nedelja, 21 april 2024
Iskanje

V gostinskem lokalu v Mostu na Soči do smrti zabodli moškega

Sprlo se je več gostov lokala, življenje je izgubil 25-letni moški, ena oseba pa je bila poškodovana

1. mar. 2024 | 10:21
Dark Theme

Na Mostu na Soči se je po informacijah, ki so jih prejele in objavile Primorske novice, včeraj zvečer zgodilo hudo kaznivo dejanje, v katerem je umrl 25-letni moški. Neuradni vir je za Primorske novice povedal, da je osumljeni srednjih let včeraj zvečer v enem od tamkajšnjih gostinskih lokalov zabodel mlajšega moškega.

Na novogoriški policijski upravi so pojasnili, da je bila sinoči, ob 20.14, policija obveščena o nasilnem dogodku v enem od gostinskih lokalov na Tolminskem, kjer se je sprlo več gostov lokala. Zaradi uporabe ostrega predmeta s strani osumljenega 56-letnega državljana Slovenije je življenje izgubil življenje 25-letni moški, državljan Slovenije, ena oseba pa je bila poškodovana.

Obravnavo primera so prevzeli novogoriški kriminalisti, na kraju dejanja sta bila tudi okrožna državna tožilka iz ODT v Novi Gorici in preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja so na kraju dejanja osumljenemu odvzeli prostost in bo po zaključeni preiskavi s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin kaznivega dejanja, ne morejo posredovati.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava