Torek, 07 december 2021
Iskanje

Slovenska olimpijska bakla na Trgu Evrope

Dogodek počastili tudi slovenski športniki v Italiji

Gorica |
6. maj. 2021 | 12:20
Dark Theme

Slovenska olimpijska bakla, ki bo v dveh mesecih obkrožila vse slovenske občine je danes prispela v Gorico. Z baklo je prva prikotalkala slovenska reprezentantka Tanita Černe, ki jo je nato predala šempetrskemu županu Milanu Turk. Iz Turkovih rok je baklo nato prevzel novogoriški podžupan Simon Rosič, ki jo je na Trgu Evrope predal odbornici Občine Gorca Chiari Gatti. Prihod bakle so pozdravili tudi slovenski športniki v Italiji in sicer s krajšim nagovorom podpredsednika ZSŠDI Andreja Vogriča. Sledil je prevzem bakle sovodenjske kotalkarice Vide Cotič ter števerjanskega odbojkarja Jerneja Terpina, ki sta baklo ponesla iz Trga Evrope, v smeri Solkana, proti Brdom.

Več v jutrišnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo