Sreda, 26 junij 2019
Iskanje

Repentabor v prihodnje z »roza« upravo?

Neuradno kroženje imen možnih županskih kandidatov oz. kandidatk

12. jan. 2019 | 22:04
Dark Theme

V zvezi s pripravami na letošnje upravne volitve v Občini Repentabor so neuradno že začela krožiti nekatera imena, ki kažejo na to, da bi se uprava v prihodnje utegnila odeti tudi v bolj rožnato barvo.

Dosedanji župan Marko Pisani namreč ne bo več kandidiral za to funkcijo, v okviru vladajoče liste Skupaj za Repentabor, ki je v dobršni meri izraz stranke Slovenska skupnost, pa so že stekli pogovori za določitev naslednika oz. naslednice. Kakšna odločitev je padla, bo znano najbrž v prihodnjem tednu, čeprav se neuradno pojavlja ime Martine Škabar, ki je v Pisanijevi upravi odbornica za šolstvo, razvoj ozemlja in čezmejno sodelovanje. Kdo bo županski kandidat oz. kandidatka Napredne liste, pa bo znano v teku januarja, čeprav se neuradno govori o sedanji občinski svetnici Tanji Kosmina.

Kot znano, je prvi svojo župansko kandidaturo že pred prazniki napovedal bivši predsednik tržaškega pokrajinskega sveta Maurizio Vidali, ki bo zastopal listo Občani za Repentabor.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo