Nedelja, 22 september 2019
Iskanje

Razstave v Nabrežini

Ob praznovanju vaškega zavetnika sv. Roka

16. avg. 2019 | 19:29
Dark Theme

V Nabrežini so ob praznovanju vaškega zavetnika sv. Roka odprli šest likovnih in fotografskih razstav, ki si jih je mogoče ogledati na različnih lokacijah. V župnijski dvorani poteka razstava čipk, v prostorih SKD Igo Gruden likovna razstava petih avtorjev, članov Društva likovnikov Logatec.

V prostorih turistične kmetije Juna na glavnem vaškem trgu si obiskovalec lahko ogleda zanimive črno-bele posnetke Paola Tanzeta, ki so nastali med njegovim služenjem vojaškega roka na ladji Amerigo Vespucci.

V lučaj oddaljenem Baru Igor razstavlja mlada Ajlin Visentin, ki se je izobraževala na Akademiji Comics v Padovi. Na domačiji Ušaj v starem delu vasi prikazuje svoje risarske veščine mladi Jurij Devetak.

Na bližnji Špelnovi domačiji so na ogled vinjete polivalentnega ustvarjalca Mateja Grudna-Kekota, ki je pri svojem delu navezan na domačo rojstno vas.

Razstave si je mogoče ogledati ob delavnikih obratov, ob prireditvah oziroma do konca septembra (v prostorih SKD Igo Gruden).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo