Torek, 07 december 2021
Iskanje

Med senčniki se je potikal z drogo in ukradenim denarjem

Karabinjerji so mladeniča prestregli v Gradežu in ga aretirali

19. avg. 2021 | 10:43
Dark Theme

Med prejšnjim koncem tedna, ko se je veliko ljudi mudilo na plaži v Gradežu, so nad dogajanjem bdeli tudi karabinjerji goriškega pokrajinskega poveljstva. Skupno je 129 patrulj kontroliralo 670 oseb in 139 trgovin in lokalov. V nedeljo popoldne so karabinjerji nadzorovali tudi razmere na plaži. Naleteli so na tri mladeniče, ki so se potikali med senčniki. Pri enem izmed treh so našli devet odmerkov marihuane, pripravljenih za prodajo, ter gotovino, približno sto evrov ter 210 ameriških dolarjev, za katere se je izkazalo, da jih je dan prej izmaknil nekemu turistu. Imel je tudi repliko pištole Glock. Mladeniča so aretirali zaradi posedovanja prepovedanih drog z namenom prodaje in prikrivanja ukradenega blaga. Mladenič je zdaj v hišnem priporu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo