Petek, 22 november 2019
Iskanje

Na Majnicah trčila avtobus in avtomobil

Po razpoložljivih podatkih naj ne bi nihče bil poškodovan

Fara |
7. nov. 2019 | 11:10
Dark Theme

Okoli 8. ure zjutraj se je na Majnicah, v bližini avtocestnega priključka pri Fari, pripetila lažja prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena avtobus podjetja APT in avtomobil znamke citroën Picasso. Oba sta vozila v smeri Gorice, iz še nepojasnjenih razlogov pa je prišlo do trčenja. Pri tem jo je hujše odnesel avtomobil. Na avtobusu proge št. 22, ki iz Gradeža pelje v Gorico, so se vozili študentje, po razpoložljivih podatkih pa naj ne bi bilo ranjenih. Avtobus je kasneje odpeljal brez težav, avtomobil, v katerem naj bi se vozili dve osebi, prav tako brez posledic zaradi nesreče, pa je bil nekoliko poškodovan na boku. Na prizorišču so bili gasilci in karabinjerji iz Gradišča, ki preiskujejo okoliščine nesreče.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo