Sreda, 22 maj 2019
Iskanje

Z nožem grozil zaročenki in prijateljema

Policisti letečega oddelka aretirali 39-letnega Goričana

Gorica |
12. mar. 2019 | 17:17
Dark Theme

Policisti letečega oddelka so v nedeljo ob zori prejeli klic na pomoč iz Ulice Giustiniani v Gorici, kjer je 39-letni domačin D.I. vlomil v stanovanje. Moški je s silo odprl vrata na balkonu v prvem nadstropju stanovanjske hiše, nakar je z velikim keramičnim nožem, ki ga je pobral v kuhinji stanovanja, začel groziti s smrtjo svoji zaročenki in še dvema prijateljema. Mladeniča sta skušala pomiriti nasilneža, vendar so bila njuna prizadevanja zaman, tako da je na koncu prišlo do fizičnega obračuna. Mladeniča sta 39-letniku pobrala nož iz rok, pri čemer sta se lažje ranila.

Le nekaj trenutkov kasneje je v Ulico Giustiniani pridrvela policija. Policisti letečega oddelka so najprej pomirili vse navzoče, nato so rekonstruirali dogodek s pomočjo forenzikov, ki so preiskali sledi v stanovanju. Na koncu so 39-letnega Goričana priprli in ga ovadili zaradi vloma v stanovanje, groženj in povzročitve telesnih poškodb z nožem; v ponedeljek so mu na goriškem sodišču sodili po hitrem postopku. Sodnik je odredil hišni pripor do prihodnje sodne obravnave, ki bo v ponedeljek, 25. marca.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo