Ponedeljek, 10 avgust 2020
Iskanje

Družinski dan v San Simonu

V soboto, 18. maja 2019

Izola |
30. apr. 2019 | 8:00
Dark Theme

Družinski dan v Izoli

Sobota, 18. maj 2019 od 11. ure dalje

Pridite v soboto 18.5.2019 v San Simon v Izolo, kjer bo zabava za vse generacije! V sklopu prenove San Simon Resorta vas v Izoli pričakuje val novih doživetij. Z vašimi najdražjimi si zabeležite 18. maj, kjer vas v družini prijaznem letovišču čaka prav vesel direndaj ... delavnice, predstave, zorbing in napihljivčki, mini planica, športne igre, istrska kulinarika, zabava z BQL in Niko Zorjan ...

Dogodki na odru na plaži San Simon

Od 11. ure dalje ... predstava Maček Muri, Mini disco, Čarovnik Sebastian in animacija z baloni, predstava Gozdne sračkarije, plesna zabava - zumba z David Lorger, maskotna animacija ...

Od 17:30 dalje se pripravite, da boste pomigali na super koncertu BQL in Nika Zorjan.

Spremljevalni program

Pokukajte naokrog po plaži San Simona, od 11. ure dalje, vas bo zabaval tudi spremljevalni program: zorbing, igrala in napihljivčki, kuharska delavnica Gastrofuzija - Primož in Boštjan, poslikava obraza, Mini Planica, športni poligon - Aktiven otrok in Zmigajmo, Mali ustvarjalci - lego program do 6. leta starosti, lokostrelstvo, v sklopu varnega poletja tudi delavnica oživljanja, delavnica policija, varna vožnja, ... vedno v družbi z maskoto Billy in Pepe.

Ne spreglejte dodatni program

Blagodejna klima, sonce in topel morski vetrič se bo prepojil z okusi Mediterana na tržnici z lokalnimi ponudniki. Tisti, ki še ne poznate vseh skritih kotičkov starega ribiškega mesteca, se boste lahko udeležili vodenega ogleda po Izoli.

Več info na : www.hoteli-bernardin.si/si/druzinski-dan

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo