Sreda, 20 februar 2019
Iskanje

Noro zasledovanje s trčenjem in poškodovanimi

6. avg. 2018 | 16:10
Dark Theme

Danes zjutraj so policisti iz Kopra lovili ubežnika v avtomobilu škoda superb s poljsko registrsko številko od hrvaške do italijanske meje. Ustavili so ga ob 3. uri ponoči na cesti Dragonja - Župančiči. Med pregledovanjem dokumentov je voznik nenadno pritisnil na plin in pobegnil. Iskalo ga je več policijskih patrulj, ena od teh je vozilo opazila v Vanganelu in ga poskušala zaustaviti, vendar je voznik namenoma zapeljal proti policistu in policijskemu vozilu. Policist je uspel odskočiti s kraja, po trčenju v policijsko vozilo pa je ubežnik nadaljeval svojo noro vožnjo.
Policista sta z vozilom zapeljala za njim in ga opozarjala s svetlobnimi in zvočnimi znaki. Pri zasledovanju po Tribanski cesti sta bila udeležena v prometni nesreči in se pri tem poškodovala. Oba so odpeljali v SB Izola.
Bežečemu vozilu je blokado postavila tretja policijska patrulja, toda voznik je hipoma zapeljal s ceste na dvorišče stanovanjske hiše, kjer je vozilo zapustil in peš pobegnil proti Šalari. Tam je našel vozilo opel corsa s prižganim motorjem, ki ga je lastnik za trenutek zapustil med nalaganjem prtljage in z njim pobegnil. Policisti so nadaljevali s postavljanjem blokadnih mest na širšem območju in hkrati obvestili hrvaške in italijanske varnostne organe.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo