Sreda, 20 februar 2019
Iskanje

Cockta na drugem mestu za Guccijem

10. avg. 2018 | 10:32
Dark Theme

Spletna stran legendarne Cockte se je s skupno oceno 7,32 na mednarodnem tekmovanju CSS Design Awards uvrstila na drugo mesto in je tako zaostala le za spletno stranjo blagovne znamke Gucci. CSS Design Awards je eno najpomembnejših mednarodnih tekmovanj na področju kategorij uporabniške izkušnje, uporabniškega vmesnika in inovativnosti spletnih strani. Prijavljena dela ocenjuje žirija strokovnjakov, oblikovalcev in razvijalcev z vsega sveta.
Znotraj 3 ocenjevalnih kategorij je Cockta najvišjo oceno (7,39) prejela za oblikovanje uporabniškega vmesnika. Kar 80 odstotkov prometa na njeni spletni strani prihaja iz mobilnih naprav, 17 odstotkov iz namiznih računalnikov in 3 odstotke iz tabličnih računalnikov.
Stran je v sedmih jezikih držav bivše Jugoslavije ter v nemščini in angleščini. Pri projektu sta poleg ekip hrvaške skupine Atlantic Grupa, ki je tudi lastnik Cockte in Yootree sodelovali še digitalna agencija Spletna postaja ter prevajalska agencija Amidas.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo