Petek, 14 december 2018
Iskanje

V prometni nesreči ob Nanosu umrl Prosečan

24. sep. 2018 | 19:56
Dark Theme

Na vipavski regionalni cesti, ki ob daljši Nanosovi stranici povezuje Podnanos in Razdrto, je v soboto ponoči ugasnilo življenje petdesetletnega Davideja Comina, po rodu Prosečana, bivajočega na Opčinah. Njegov osebni avtomobil volkswagen passat je zgrmel čez rob vozišča v strmo brežino in pri tem trčil v drevo ter se obrnil na streho, voznik pa je po navedbah novogoriške policije umrl na kraju nesreče.
Davide Comino zapušča ljubljeno družino - bil je oče dveh otrok, osem let starih dvojčkov. Po rodu je bil s Proseka, kjer živita njegova starša, zadnja leta je stanoval na Opčinah, v preteklosti pa tudi v Barkovljah. Iz službenih razlogov je z avtomobilom veliko potoval, še predvsem po območju držav nekdanje Jugoslavije, kjer je zastopal italijanskega proizvajalca industrijskih rezervnih delov. Prijatelji ga opisujejo kot izredno ljubečega očeta, bil je tudi velik ljubitelj športa in zdravega življenja, vedno nasmejan. Takega se ga bodo spomnili vsi, ki so ga imeli radi.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo