Petek, 18 januar 2019
Iskanje

Bandelli na prepihu zaradi spornega sporočila

8. nov. 2018 | 16:10
Dark Theme

Ministra za kohezijo Marka Bandellija (po rodu je iz Nabrežine) čaka pogovor s premierjem Marjanom Šarcem. Pojasniti mu bo moral pisanje kandidatu za komenskega župana Eriku Modicu, v katerem ga opozarja, da v primeru izvolitve ne bo imel podpore dveh vladnih resorjev, kohezijskega in infrastrukturnega. Bandelli se je za svoje dejanje opravičil, ali ga bodo zaradi teh groženj doletele kakšne sankcije, pa še ni znano.
Bandelli je že septembra na naslov Modica, sicer dolgoletnega zaposlenega v komenski občinski upravi in zadolženega za evropske projekte in investicije, in še nekaterim drugim prejemnikom poslal elektronsko pismo, v katerem med drugim piše: “Predragi Erik. Sporočili so mi, da boš kandidiral za župana. Ta tvoj dopis je dokaz moji hipotezi, da je tvoja kandidatura zgolj namenjena tvojim osebnim interesom in neprestani bitki, ki jo imate ti in Malgajevi. Če bo res tvoja kandidatura zgolj boj proti sosedom, vedi, da moje podpore ne bo. Pa sam veš pomen nepodpore dveh pomembnih resorjev, kot so kohezija, EU sredstva za regionalni razvoj in predvsem infrastrukture,« poročajo Primorske novice.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo