Nedelja, 16 januar 2022
Iskanje

Meja sneženja se bo v nedeljo spuščala

Prihaja tretja hladna vremenska fronta v tem tednu

FJK |
3. dec. 2021 | 13:37
Dark Theme

Po današnjem in jutrišnjem premirju se bo vreme v nedeljo spet poslabšalo. Prihaja namreč nova severna vremenska fronta, ki prinaša padavine, za njo pa bo pritekal hladnejši zrak. Meja sneženja se bo v nedeljo spuščala. Ob ohladitvi bo snežilo povečini na nadmorski višini okrog 500 metrov, popoldne in zvečer, ko bo zapihala burja, bo prehodno lahko snežilo tudi v višjih predelih Kraške planote. Spet pa bo ves dan močno snežilo v gorah.

Danes in jutri bo prevladovalo sončno vreme, danes bo pihala burja, ki bo jutri postopno ponehala. Jutrišnje jutro bo mrzlo, najnižje nočne temperature se bodo razen ob morju povsod spustile pod ničlo.

Jutri popoldne bo že več oblačnosti in se bodo ponekod začele pojavljati prve rahle padavine. V noči na nedeljo se bodo širile in krepile.

V nedeljo bo oblačno s padavinami, meja sneženja bo na nadmorski višini okrog 500 metrov, v drugem delu poslabšanja lahko tudi nižja.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Pričakujem, da bo leto 2022 v primerjavi z minulim letom 2021:

7. jan. 2022 | 6:00
Boljše
Slabše
Enako
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo