Nedelja, 27 september 2020
Iskanje

Omenjajo se snežinke

Vremenska fronta po zdajšnjih izgledih ne bo posebno bogata s padavinami

FJK |
9. dec. 2019 | 15:32
Dark Theme

Današnje poslabšanje se bo zaključilo v večernih urah, padavine bodo postopno oslabele in ponehale. Vremenska fronta bo v nočnih urah zapuščala naše kraje.

Vreme se bo po zaslugi kratkotrajnega anticiklona jutri in v sredo izboljšalo. Prevladovala bo jasnina. Pred nami sta dva lepa decembrska dneva. Jutri bo zapihala burja, v sredo bo proti nam začel pritekati bolj mrzel severni zrak. Najnižje nočne temperature bodo v sredo marsikje okrog ledišča.

V četrtek bo naše kraje dosegla in razmeroma hitro prešla nova vremenska fronta. Za zdaj kaže, da bo oslabljena in da ne bo posebno bogata s padavinami. Temperature pa bodo, razen ob morju, dovolj nizke za morebitno sneženje. Prevladovalo bo oblačno vreme z občasnimi rahlimi krajevnimi padavinami. Ni izključeno, da se bodo tudi ponekod na Kraški planoti in morda deloma v nižinah prikazale snežinke.

V petek pričakujemo novo solidnejšo vremensko fronto z naglo in občutno otoplitvijo ter večjimi količinami padavin. Zapihali bodo južni vetrovi, proti nam bo pritekal toplejši sredozemski zrak. Za soboto in nedeljo kaže na novo izboljšanje.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo