Torek, 23 april 2019
Iskanje

Razstrelili bankomat v Divači

Poškodovana je bila poslovalnica banke ter več vozil

16. apr. 2019 | 10:09
Dark Theme

V Divači je danes nekaj minut pred 4. uro zjutraj odjeknila močna eksplozija pri bankomatu bančne poslovalnice v Divači. Sprožilo se je več alarmov. Na kraj so takoj prihiteli policisti. Prvi podatki kažejo, da je bil razstreljen bankomat, pri čemer je bila poškodovana poslovalnica banke ter več vozil, parkiranih na bližnjem parkirišču. Kriminalisti trenutno opravljajo ogled kraja eksplozije.

Vse, predvsem pa stanovalce Divače in okolice, policija poziva, da na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200

sporočijo vse, kar so zaznali preteklo noč in bi lahko bilo povezano z eksplozijo. Predvsem prosijo za podatke o sumljivih osebah in vozilih, ki so jih morebiti opazili.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo