Petek, 20 september 2019
Iskanje

V paritetni odbor izvoljeni še Peterin, Ciccone in Pisani

Skupščina slovenskih izvoljenih predstavnikov v občinskih svetih Goriške, Tržaške in Videmske je danes imenovala svoje predstavnike

FJK |
12. jul. 2019 | 17:25
Dark Theme

Skupščina slovenskih izvoljenih predstavnikov v občinskih svetih Goriške, Tržaške in Videmske je danes imenovala svoje predstavnike v paritetnem odboru za vprašanja slovenske manjšine. Videmsko bo v njem zastopal Nino Ciccone (33 glasov), občinski svetnik v Špetru, Goriško David Peterin (31 glasov), občinski svetnik v Gorici, Traško pa Marko Pisani (33 glasov), svetnik občine Repentabor. Glasovanja se je udeležilo 38 slovenskih predstavnikov v krajevnih upravah, ki so Nina Cicconeja na istem zasedanju z 38 glasovi imenovali za nadomestnega člana za Videmsko v deželni posvetovalni komisiji za Slovence. Zasedanje skupščine je pod taktirko Igorja Gabrovca (predsednik) in Alenke Vazzi (tajnica) potekalo v dvorani deželnega sveta. Vanj je uvedel gostitelj Piero Mauro Zanin, predsednik deželnega sveta.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo