Sobota, 19 september 2020
Iskanje

Zbirajo predloge za logotip manjšine

CZZ Projekt pričakuje ponudbe do 28. maja

FJK |
13. maj. 2020 | 9:55
Dark Theme

Ciljno začasno združenje (CZZ) Projekt zbira ponudbe za izdelavo branda (blagovne znamke) slovenske narodne skupnosti v Italiji. »Namen branda je predstavljanje slovenske narodne skupnosti v Italiji v najširšem pomenu besede, ob upoštevanju vseh tematik, ki nanjo nanašajo, kot so družbena, kulturna, gospodarska dimenzija itd,« so zapisali pri Projektu, kjer pričakujejo preprosto, a ne banalno, in komunikacijsko učinkovit logotip. Ta bo moral biti prilagodljiva oz. uporaben v več medijih in formatih.

Izbrani ponudnik bo prejel 20.000 evrov. Podrobnosti obvestila za oddajo ponudb so objavljena na spletni strani Projekta (www.projekt-ats-czz.eu/povprasevanja), kjer navajajo, da morajo ponudniki izdelati grafični in tekstovni element (akronim, slogan ali drugo funkcionalno besedilo). Z blagovno znamko, ki bi v besedi in sliki ponazarjala slovensko manjšino, bi nastala tudi spletna stran.

Ponudbe zbirajo na elektronskem naslovu projekt.ats.czz@pec.it do 28. maja. Izvajalci mora za obdobje enega leta »zagotavljati servisno službo za upravljanje in uporabo znamke v različnih situacijah«. Ponudbe lahko oddajo podjetja, ki so vsaj tri leta v registru trgovinske zbornice v Italiji, in ki so v zadnjih treh letih dosegla najmanj 40.000 evrov letnega prometa.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo