Sreda, 20 februar 2019
Iskanje

Izjemni! Shujšali so 44,9 kg, posušili so se za 69,5 cm

6. apr. 2018 | 18:52
Dark Theme

Naše akcije »Postani fit tudi ti 2.0« je konec. Julija Berdon, Igor Poljšak, Elena Husu in Lisa Sandri so prečkali cilj. Kako? Zelo uspešno.
Skupno so pokurili 44,9 kilograma. Vsi so se posušili v pasu: skupna vsota je 69,5 cm. Še najbolj »zgovorne« so fotografije oziroma primerjalne fotografije, kako so bili vsi štirje kandidati na začetku akcije lanskega oktobra in kako so zdaj. V akciji so sodelovali: fitnes trenerka Gina Lazarević, pomočnik trenerke Davorin Pintarič, prehranska svetovalka Marjetka Šibelja, refleksologinja, maserka in kozmetičarka Andrejka Korona. Glavni pokrovitelj akcije je bil Fitnes Planet v Sežani oziroma Bojan in Sabina Pirjevec.
V jutrišnji (sobotni) tiskani izdaji našega dnevnika smo zaključku akcije posvetili celotno stran. Prebrali boste lahko ocene mentorke projekta, fitnes trenerke Gine Lazarević, ter vtise nastopajočih, ki smo jih tudi fotografirali.Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo