Ponedeljek, 29 april 2024
Iskanje

»Akcija bo! Boš sodeloval?«

18. maj. 2018 | 20:38
Dark Theme

»Začela naj bi se oktobra in se nato zaključila marca leta 2019,« je napovedala fitnes trenerka Gina Lazarević, ki je glavna mentorica »naše« akcije, na kateri je na prvih dveh izvedbah hujšalo osem kandidatov. Liljana Bezin, Alina Carli, Jožica Mržek in Sara Zobec na prvi izvedbi od januarja do junija 2017 ter Julija Berdon, Lisa Sandri, Elena Husu in Igor Poljšak od lanskega oktobra do letošnjega aprila. Vsi so se posušili za deset in več kilogramov ter zmanjšali obseg pasu. S pomočjo »naše« akcije je osmerica brezplačno celih šest mesecev v sežanskem Fitnes Planetu trenirala pod taktirko strokovno izobraženih trenerjev, pod drobnogledom prehranske svetovalke in uživali v masažnem salonu. Če je bila koza, pa volk ni bil sit: vseh osem kandidatov je moralo kljub temu seči v denarnico. Morali so izprazniti garderobo. XXL oblačila so morali zamenjati z L ali M, če že ne S. Ta ni »fake news«, ampak resnica. Vprašajte jih.
Ali ni tako, Gina (Lazarević op. av.)?
Velja. Z vsemi smo doslej izpolnili cilj. To se pravi, da akcija deluje (se zasmeje).
Vseeno pa so se morali vsi pošteno potruditi, kajne?
To je bistvo. Brez truda človek ne uspe. Ampak verjemite mi, da se je izplačalo.
Druga akcija je za nami in že snujete novo ...
Letos je bilo kar naporno, ampak na koncu se je vse lepo izteklo. Ta pobuda me je tako navdušila, da komaj čakam na novo, tretjo izvedbo.

Lahko se že prijavite
Če ste se že odločili, da bi bili tudi vi med protagonisti akcije Postani fit tudi ti 3.0, se pravzaprav lahko že prijavite. Uradni prijave se bodo sicer začele v drugi polovici avgusta. Lahko pa pišete trenerki Gini Lazarević po elektronski pošti
ginalazarevic.fitnes@gmail.com

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava