Torek, 15 januar 2019
Iskanje

Za Jadran 204 centimetrov visoki center

4. sep. 2018 | 17:16
Dark Theme

Dvaindvajset let, 204 centimetrov in 123 kilogramov. Skratka, Aleksander Medić oziroma novi Jadranov center. Potem ko je Adin Kavgić vodstvu združene ekipe obljubil sodelovanje, nato pa se je odselil k Falconstarju, se je Jadran včeraj uradno okrepil s pravim centrom. Medić je pred tem že treniral z novimi soigralci, minuli konec tedna je odigral prijateljsko srečanje proti Calligarisu Matije Baticha, naposled pa se je dokončno odločil, da bo prestopil k Jadranu.
Koprski košarkar je bil pred šestimi leti član slovenske izbrane vrste do 17 let, v dresu katere je nastopil tudi na mladinskem evropskem prvenstvu. Na članski ravni je v sezoni 2015/16 igral v Postojni v 2. SNL, pred dvema letoma je nastopal za Portorož v prvi slovenski ligi, lani pa je zopet oblekel dres Postojne, s katero ni sklenil sezone, saj se je predčasno razšel s klubskim vodstvom.
Več v jutrišnjem (sredinem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ste letos bogatejši kot lani?

3. jan. 2019 | 16:29
Da
Ne
Približno enako
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo