Petek, 22 februar 2019
Iskanje

Tina Maze gostja Sirene in ZSŠDI

7. sep. 2018 | 19:33
Dark Theme

Kakor smo že napovedali, se bo letošnje tržaške jadralne regate Barcolane udeležila nekdanja smučarska šampjonka Tina Maze. V soboto, 13. oktobra, se bo sprehodila po regatnem naselju na nabrežju in obiskala stojnice Slovenske turistične organizacije (STO), ki si je prizadevala za smučarkino udeležbo na dogodku.
V popoldanskih urah se bo Mazejeva udeležila tudi nagrajevanja regate Go to Barcolana from Slovenia, ki jo prirejata Tržaški pomorski klub Sirena in Združenje slovenskih športnih društev v Italiji v sodelovanju z generalnim konzulatom Republike Slovenije v Trstu in z jadralnima kluboma Burja in Jadro. Sprejem bo v dvorani nekdanje ribarnice, kjer se bo gostja pogovarjala z voditeljem Evgenom Banom in podelila tudi glavno nagrado, se pravi prehodni pokal oz. nagrado za absolutnega zmagovalca. Sobotni večer pa se bo za ugledno gostjo zaključil na sprejemu, ki ga STO prireja v hotelu Savoia Excelsior.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo