Petek, 20 maj 2022
Iskanje

Ana Bucik z 29. na 9. mesto

Z najboljšo finalno vožnjo dosegla veleslalomski izid kariere

25. jan. 2022 | 16:36
Dark Theme

Švedinja Sara Hector je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark na Kronplatzu. Slovakinja Petra Vlhova je na drugem mestu zaostala le za 15 stotink sekunde. Tretja je bila Francozinja Tessa Worley. Na četrto mesto se je uvrstila italijanska smučarka Federica Brignone, Marta Bassino je bila sedma.

Ana Bucik, ki je zaostala za 1,23 dekunde, se je z najboljšim časom finalne vožnje prebila z 29. na končno 9. mesto in tako vpisala svoj najboljši veleslalomski izid doslej.

Za Bucikovo sta dve povsem različni vožnji. Prva vožnja je bila skoraj povsem ponesrečena in kmalu bi bila izpadla iz finalnega nastopa.

Povsem drugačno podobo pa je 28-letna Goričanka prikazala v drugem spustu. Kot druga na startu je z veliko prednostjo 1,13 sekunde prevzela vodstvo. Izkazalo se je, da je bila to daleč najboljša vožnja finala. Bucikova je tako s sijajno drugo vožnjo pridobila kar 20 mest.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo